Nevezés

Online előnevezés 2019. október 1-től

Az elmúlt években már megszokott módon, idén is résztvevői létszámkorlátot határozunk meg az egyes távokra. A létszámkeretek a rendezőség saját döntése alapján születtek, nem valamely hatóság korlátozása. Legfőbb oka, hogy erőforrásaink végesek és nem szeretnénk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, minden résztvevőt elvárásainknak és hagyományainknak megfelelő minőségben szeretnénk vendégül látni. Azt sem szeretnénk, ha a szűkebb erdei ösvényeken torlódás, sorban állás alakulna ki és a kellemes erdei túrából tolakodós trappolás legyen. Reméljük, a fentiek figyelembevételével mindannyian egy nagyon kellemes napot tölthetünk el együtt.

Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük!

Online nevezéssel kapcsolatos tudnivalók

  • Előnevezni kizárólag az online nevezési űrlap kitöltésével lehet 2019. október 1-től .
  • Előnevezési határidő: 2019. október 20. 18:00, vagy amikor a távonkénti létszámkorlát betelik.
  • Az előzetes nevezés a helyszínen befizetett nevezési díjjal válik véglegessé.
  • Az előnevezettek a rajtidő első részében indulhatnak az alábbiak szerint:
  • *Helyszínen nevezni csak korlátozott számban lehet, annak függvényében hogy éppen hányan nem jöttek el az előnevezők közül.
  • Az előnevezettek távonként megadott indítási idejét nem tudjuk meghosszabbítani! Előnevezésüket a nekik szánt rajtidő végén töröljük! (Aki előnevezett, de nem rajtol el a megadott időben, annak később lehet hogy nem marad helye, illetve a helyszínen ismét ki kell töltenie egy nevezési lapot! )
  • A túra napján az "Előnevezők" feliratú rajt asztaloknál csak azon a távon tudsz indulni amelyikre előneveztél! Ha kivételes esetben mégis másikon szeretnél, keresd az "Előnevezés módosítása" feliratú asztalt!
  • Természetesen, ha október 20-ig jelzed nekünk emailben, hogy inkább másik távon indulnál, gond nélkül korrigáljuk előnevezésed.

Bármilyen felmerülő kérdéssel, problémával keressetek elérhetőségeinken!

Találkozunk október 23-án Szomoron!