Nevezés

Az online előnevezés véget ért, az összes táv elérte a meghatározott létszámkorlátot.

Helyszíni nevezésre korlátozott számban lesz lehetőség.

További részletek az alábbiakban olvashatók.

Az előzetesen meghirdetettek szerint, a meghatározott létszámokat elérve lezártuk az előnevezési lehetőséget.

Előnevezés nélkül a rajtidő elejétől kezdve az alábbiakban látható számú indulót tudunk elrajtoltatni távonként:

 • Szomor 56: 20 fő
 • Szomor 23: 50 fő
 • Szomor 10: 50 fő
 • Kézdi 10: 30 fő

Ha ezek a helyek elfogytak, akkor várni kell a helyszíni nevezési időszakok végéig (lásd lenti táblázatban), és utána lehet majd még nevezni a szabad helyek függvényében.

Az előnevezőknek szánt rajtidő végén tehát további helyek szabadulnak fel, annak függvényében hogy hányan nem jöttek el az előnevezők közül. A tapasztalatok szerint ez 30-60 főt jelent a távonként a két 10-es és 23-as távokon.

Online nevezéssel kapcsolatos tudnivalók

 • Előnevezni kizárólag az online nevezési űrlap kitöltésével lehet 2019. október 1. 18:00-tól .

Előnevezési határidő: 2019. október 20. 18:00, vagy amikor a távonkénti létszámkorlát betelik. (Minden táv betelt!)

 • Az előzetes nevezés a helyszínen befizetett nevezési díjjal válik véglegessé.
 • Az előnevezettek a rajtidő első részében indulhatnak az alábbiak szerint:
 • *Helyszínen nevezni csak korlátozott számban lehet, annak függvényében hogy éppen hányan nem jöttek el az előnevezők közül.
 • Az előnevezettek távonként megadott indítási idejét nem tudjuk meghosszabbítani! Előnevezésüket a nekik szánt rajtidő végén töröljük! (Aki előnevezett, de nem rajtol el a megadott időben, annak később lehet hogy nem marad helye, illetve a helyszínen ismét ki kell töltenie egy nevezési lapot! )
 • A túra napján az "Előnevezők" feliratú rajt asztaloknál csak azon a távon tudsz indulni amelyikre előneveztél! Ha kivételes esetben mégis másikon szeretnél, keresd az "Előnevezés módosítása" feliratú asztalt!
 • Természetesen, ha október 20-ig jelzed nekünk emailben, hogy inkább másik távon indulnál, gond nélkül korrigáljuk előnevezésed.

Bármilyen felmerülő kérdéssel, problémával keressetek elérhetőségeinken!

Találkozunk október 23-án Szomoron!

Miért kell előzetesen nevezni?

Az elmúlt években már megszokott módon, idén is résztvevői létszámkorlátot határozunk meg az egyes távokra. A létszámkeretek a rendezőség saját döntése alapján születtek, nem valamely hatóság korlátozása. Legfőbb oka, hogy erőforrásaink végesek és nem szeretnénk, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, minden résztvevőt elvárásainknak és hagyományainknak megfelelő minőségben szeretnénk vendégül látni. Azt sem szeretnénk, ha a szűkebb erdei ösvényeken torlódás, sorban állás alakulna ki és a kellemes erdei túrából tolakodós trappolás legyen. Reméljük, a fentiek figyelembevételével mindannyian egy nagyon kellemes napot tölthetünk el együtt.

Megértéseteket és együttműködéseteket előre is köszönjük!