Kézdi 23

2019-ben a Kézdi 23 táv nem kerül megrendezésre!

Előzetes online nevezés kötelező, a helyszínen csak korlátozott számban, a fennmaradt helyek függvényében lehet nevezni!

Ne felejtsd otthon saját poharad!

Környezetünk védelme érdekében a túra során az ellenőrzőpontokon és a célban is saját poharadba/bögrédbe/kulacsodba/palackodba töltjük az általunk adott frissítőket ezért kérünk, ne felejtsd otthon ivó alkalmatosságod! Részletek a Tudnivalókban.

IDŐPONT:

2018.10.23. (kedd)

INDÍTÁSI IDŐ:

Előnevezőknek: 7:30-9:00

Helyszíni nevezőknek: 7:30-9:30 (További részletek és feltételek a nevezésnél!)

RAJT:

Zsámbék, Matyi Kultúrbisztró (100m-re a Romtemplomtól, volt Mátyás Borozó)

2072 Zsámbék, Corvin János u. 20

CÉL:

Epöl, Közösségi ház

2526 Epöl, Hősök tere 2.

TÁV, SZINT:

24,7 km, 547 m

SZINTIDŐ:

7 ÓRA

NEVEZÉSI DÍJ:

1500 Ft

FRISSÍTÉS:

Útközben minden ellenőrzőponton kedveskedünk valamivel: édesség, gyümölcs, meglepetés. Célban: vajas- és zsíros kenyér, tea.

DÍJAZÁS:

Emléklap és kitűző minden sikeresen célba érőnek.

ÚTVONAL:

INFO:


TÁV TÖRTÉNETE:

A Szomori Teljesítménytúrák tizedik rendezésének alkalmából 2016-ban rendeztük első alkalommal ezt a résztávot. Az első rendezés pozitív visszajelzéseinek köszönhetően idén is megrendezzük. Alternatívát kívánunk biztosítani a hagyományos (23km) távot kedvelők számára, bemutatva általuk még nem ismert útvonalakat és látnivalókat. Az útvonal jelentős része a Szomor 56 távval halad együtt, megismerve annak középső szakaszát. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akik maradnának a megszokott középtáv mellett, de szívesen felfedeznének új és érdekes helyeket.